Beoordelingen van Rå Groningen

Recente recensies van Rå Groningen

5 sterren na 42 reviews

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten! Personeel is ontzettend aardig en de service is goed :)

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We really love the bowls from Rå saladebar and order regularly here. However, today we had two pieces of plastic in one bowl... can happen of course, but please take an eye on it. Thank you 🙏

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk! zag er ook mooi en vers uit. leuk dat je ook zalf kunt samenstellen :) vriendelijke bezorger, mooi op tijd

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben echt heerlijk gegeten. En heel fijn dat het verpakkingsmateriaal vooral duurzaam is. Een kleine tip: op de bakjes staat niet welke bowl 'erin' zit. Dat was dus even puzzelen. Verder alleen maar lekker en gezond.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk, ik ben fan

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit goed, zoals elke keer, maar laat bezorging was dit keer minder leuk.

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De bowls zijn heerlijk en goed gevuld. En de bananencake is een aanrader

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

It was amazing as always, but I put in the remarks the following: Can you please put the dressing on the side? Since that was possible last time when I ordered in the restaurant. Unfortunately they already put it on the bowl. It was delicious anyways, but I would like it on the side. But again! Still delicious! And I will definitely come again

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de derde keer heerlijk en gezond gegeten! Dit houden we erin.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker! Mooi genoeg en snel bezorgd

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere bowls afgehaald, hele aardige man ook!!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vind dat jullie echt heerlijk eten verkopen, en er werken ook altijd vriendelijke mensen, ik ben er heel erg blij mee! Alleen vandaag is er iets gebeurd wat ik jammer vond, gelukkig dat ik dat hier kan vertellen. Ik had namelijk extra avocado besteld en daar dus extra voor betaald + ook nog een fooi gegeven omdat ik zo enthousiast ben over jullie maar er zat helaas geen extra avocado bij :( Vandaar 3 sterren, anders had ik jullie echt 5 gegeven. Ik zou jullie nog een halve punt willen geven omdat jullie om feedback vragen maar dat kan helaas niet!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker salades en goed vullend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Er had voor mij iets minder rijst in mogen zitten en iets meer groente. Verder heerlijk!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker jongens!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker, wellicht zouden de tofu blokjes kleiner kunnen. Het is best een grote hap en omdat de smaak enkel aan de buitenkant zit, zou ik kleinere blokjes prefereren.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk! Hele fijne aanvulling in de stad. Wel zwarte stukken broccoli dit keer, hoe kunnen ze dat nou niet gezien hebben?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en gezond, wat wil je nog meer 😊

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Delicious! Definitely going to order again here

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Very good food! Organic and vega

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en gezond

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten! We komen zeker nog eens weer langs!

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bowl was echt heerlijk, maar de bezorging duurde lang. Gelukkig wel goed opgelost toen ik belde. Aan de telefoon werd gezegd dat ik een gratis bowl mocht uitkiezen de volgende keer.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Always great food and lovely service!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke bowl!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De bowl was heerlijk, zeker een aanrader

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel bezorgd, lekker eten!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Regelmatig kom ik een salade eten, altijd goed netjes en een hoofdmaaltijd. Deze keer voor het eerst online besteld om af te halen richting werk, top. (Collega’s willen de volgende keer ook ;))

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Salade was lekker en gezond, bediening vlot en vriendelijk maar ik had de salade speciaal besteld voor de noedels maar die waren op. Online bestellen gaat vlot maar ik vind het niet sympathiek dat er een vakje met “geen fooi” is toegevoegd. Als ik in de supermarkt of bij McDonalds een salade afhaal zitten ze ook niet naar fooien te hengelen.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlik!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt een heerlijke maaltijd! Het normale formaat vult ook zeker meer dan genoeg als avondmaaltijd.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Elke keer perfect!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating